Léto pokladů a legend. Známe už jména 3 výherců lázeňských pobytů

18. září 2015

Jedinečná kolekce pokladů rozhlasového archivu, unikátní dokumenty o české šlechtě, neprošlapané výlety, soutěž. A teď už i výherci!

Během dvou prázdninových měsíců jste mohli každou neděli večer poslouchat skvělou rozhlasovou hru ze Zlatého fondu Českého rozhlasu. Nedělní večery pak doplnila kompletní repríza unikátního cyklu dokumentů Martina Gromana a Tomáše Černého Modrá krev a to všechno dochutily výpravy Tomáše Černého každou sobotu večer do rozhlasového archivu v pořadu Studio Retro.

Na každý z těchto pořadů byla navázána otázka a tři otázky daného víkendu tvořily jednu soutěžní sadu. Pokud jste odpověděli správně na všechny otázky minimálně čtyř sad, dostali jste se do finále.

A kdo byl ten nejšťastnější?

Silvestrovský pobyt v Priessnitových léčebných lázních si s doprovodem užije Eva Šatrová ze Zruče nad Sázavou, na čtyři dny se do Lázní Lednice vypraví Ivana Jablečníková z Prahy a relax uprostřed týdne tamtéž si vychutná Josef Kreutzer z Příbrami.

Výhercům gratulujeme a pro vás ostatní máme dobrou zprávu. Na léto příštího roku už připravujeme další zajímavý projekt. Tak poslouchejte Dvojku a dozvíte se víc.

Čtěte také

Správné odpovědi:

autor: Jakub Hritz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.