Kdybych mohl vrátit čas, styděl bych se méně, přiznává Kryštof Bartoš u pohádky o dinosaurech

28. březen 2023

Proslavil se rolí mladého vyšetřovatele v seriálu Devadesátky. Herec Kryštof Bartoš ve studia Rádia Junior přiznal, že se jako kluk styděl. Jak mu půjde čtení pohádky v přímém přenosu? Přesvědčte se sami a pusťte si pohádku skřítka Hajaji.  

Herce Kryštofa Bartoše doslova vystřelila do hvězdných výšin role kriminalisty Kozáka v seriálu České televize Devadesátky. V rozhovoru prozradí, jaké byly jeho herecké začátky a jak vzpomíná na život v sousedním Německu, kam na čas odešel. A co pro něj znamenají pohádky?

„Tatínek mi četl Hobita před spaním,“ svěřuje se v rozhovoru před začátkem živého čtení pohádky skřítka Hajaji. „Také jsem miloval večerníček Pojďte pane, budeme si hrát nebo pohádky, které načetl herec Karel Höger,“ dodává s úsměvem.

Svěřil se, že nosí věci ze sekáče a jako dítě se styděl. „V dospívání jsem už potřeboval vyhrávat,“ vypráví herec. „Kdybych mohl vrátil čas, tak bych se v dětství styděl méně,“ říká Kryštof Bartoš.    

Štěpán a dinosauři

Pohádka Štěpán a dinosauři

Ve studiu Rádia Junior Kryštof po rozhovoru živě vyprávěl pohádku o chlapci, který se dostane do pravěku! Podívejte se na video, jak tahle pohádka ze seriálu Sedm přání od Denisy Kimlové dopadne.

Soutěž

Poslechněte si všech sedm pohádek Hajaji živě 2023, vyluštěte křížovku a vyhrajte krásné ceny.

Zapojte se do soutěže >>

Pusťte si celý rozhovor v podcastu. Další zajímavé rozhovory s hvězdami letošního Hajaji živě postupně najdete tady na našem webu >>

autoři: Jana Rychterová , kpe

Související