Jídlo provází všechny důležité události života, zdůraznil Jiří Cočev, ředitel gastronomické školy a gymnázia
24. říjen 2021
Proč jsou podle něho patrony gastronomie archandělé? Proč říká, že žáky na učilišti je třeba nejdříve uzdravit? Dá se kuchařina vyučovat online?
Co pro školu a její studenty znamená poctivost? Proč je u gastronomického personálu důležitá určitá uniformita? Umí ředitel gastronomické školy vařit? Moderuje Zbigniew Czendlik.
Související
-
David Mareček: Ředitelé škol by měli mít možnost učitele finančně motivovat
Školské odbory protestují proti rozhodnutí vlády o způsobu růstu platů pedagogů v příštím roce. Načasování a zdůvodnění stávky není šťastné, myslí si David Mareček.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka