Jídlo provází všechny důležité události života, zdůraznil Jiří Cočev, ředitel gastronomické školy a gymnázia
24. říjen 2021
Proč jsou podle něho patrony gastronomie archandělé? Proč říká, že žáky na učilišti je třeba nejdříve uzdravit? Dá se kuchařina vyučovat online?
Co pro školu a její studenty znamená poctivost? Proč je u gastronomického personálu důležitá určitá uniformita? Umí ředitel gastronomické školy vařit? Moderuje Zbigniew Czendlik.
Mohlo by vás zajímat
Nejposlouchanější
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Přijměte pozvání na úsměvný doušek moudré člověčiny.
František Novotný, moderátor

Setkání s Karlem Čapkem
Literární fikce, pokus přiblížit literární nadsázkou spisovatele, filozofa, ale hlavně člověka Karla Čapka trochu jinou formou.