Jednou jsem se počůrala na jevišti, vzpomíná s úsměvem Veronika Khek Kubařová a vypráví pohádku

17. září 2022

Hraje ve filmech, divadle a načítá audioknihy. Jakou pohádku má nejraději?

Veronika je nejen talentovaná herečka, ale i tanečnice. Účinkovala v náročné taneční show StarDance. „Přála jsem si nevypadnout v prvním kole,“ popisuje svůj skromný cíl. Ten se jí splnil a nakonec dokonce vyhrála. Veronika se zkrátka nebojí výzev, a proto odvážně přijala i nabídku vyprávět pohádku skřítka Hajaji v přímém přenosu.

Průšvih na jevišti

Její babička byla skvělá vypravěčka a Veronika moc ráda vzpomíná, jak jí zpívala pohádkové písničky. „Moje maminka a její rodiče dělali loutkové divadlo. Takže jsem měla barevné dětství,“ pochvaluje si.

Jednou ji jako malou holčičku maminka vzala během loutkového představení na scénu a svěřila jí roli husopasky. Veronika se cítila tak zodpovědně, že na jevišti zůstala, i když moc potřebovala na záchod. Skončilo to tak, že se před diváky počůrala. „Dneska už bych si odskočila,“ směje se po letech.

Veronika Khek Kubařová

Pohádka Pří š-š-Š-š-ští stanice Hajajov

Veronika si zahrála například ve filmu Rafťáci, ale znát ji můžete i z pohádek Tři bratři, Tajemství staré bambitky 2 nebo Nejkrásnější hádanka. Její oblíbenou pohádkou je Princezna ze mlejna. V kouzelném světě je tedy jako doma. Jak se jí bude dařit při vyprávění pohádky v přímém přenosu? Podívejte se na video.

Jakou roli má Veronika nejradši? Pusťte si celý podcast pod hlavním obrázkem nahoře v článku. Další zajímavé rozhovory s hvězdami letošního Hajaji živě postupně najdete tady na našem webu >>

autor: kpe

Související