Jak to vidí… léto. Speciální cestovatelské vydání pořadu začíná

24. červen 2015

Během dvou prázdninových měsíců nahradí pravidelné komentátory aktuálního dění cestovatelé a lidé žijící v zahraničí. Cestovat s pořadem Jak to vidí… můžete už od pondělí 29. června 2015.

Od pondělí do čtvrtka můžete na Dvojce v pravidelném čase od 8:30 cestovat po světě. Spolu se Zitou Senkovou vás jím provedou známí profesionální cestovatelé, novináři, fotografové anebo lidé, kteří v zahraničí žili, žijí, tvořili, pracovali nebo jsou jinak spjati se světem.


Sledujte „jaktovidiče“ i o prázdninách
Krátké glosy Erika Besta, Zity Senkové, Ilony Švihlíkové, Mikuláše Beka, Vladimíry Dvořákové nebo Dominika Duky můžete i přes prázdniny sledovat na stránkách pořadu Jak to vidí... V pravém šedém sloupci najdte výpis z jejich tweetů, krátkých zpráv k aktuálnímu dění, ze sociální sítě Twitter.

V pátek po Česku

V pátek budete putovat výhradně Českem. Zajímavá místa vám představí osvědčená moderátorská Dvojice Světlana Lavičková a Václav Žmolík.


Speciální hosté letního Jak to vidí...
Lenka Klicperová, novinářka
Jan Svatoš, dokumentarista
Václav Šilha, fotograf
Václav Luks, dirigent
František Šmahel, historik
Pavla Apostolaki, fytoterapeutka

(Vý)letní neděle

Speciální (vý)letní bude i nedělní vydání pořadu Jak to vidí… Zbigniew Czendlik nebo sestra Angelika vám zprostředkují například setkání se šéfem Pražské paroplavby anebo se šéfem Veselého výletu z Krkonoš.

Cílem letního speciálu, který na rozdíl od klasického dotváří hudební složka, je přinést poutavé a neotřelé postřehy a pohledy zajímavých hostů. Ambicí je taky představit hosty méně známé, kteří ale mají co říct.

Také záznamy speciálního prázdninového vydání si můžete poslechnout v audioarchivu iRadio.

autoři: Daniela Brůhová , zis
Spustit audio