Iva Kubelková: pouštím se do věcí, které mi dělají radost. Zpěv je jednou z nich

Iva Kubelková… Vicemiss České republiky 1996, vítězka soutěže o nekrásnější česká ňadra, modelka, moderátorka a herečka. A taky dvojnásobná maminka. Na jednu ženu je toho ažaž, a ona si přidala ještě jeden obor – zpěv.

„Sama jsem se lekla, že mluvíte o někom jiném,“ směje se Iva. „Když to takhle najednou všechno slyším, tak mě to samotnou překvapuje… Ale přiznávám, jsem z muzikantské rodiny, dlouho jsem hrála na klavír, pak jsem toho nechala, protože jsem měla jiné starosti. Ale hudba vás povznáší, časem zjistíte, že bez ní nechcete být. Vrátila jsem se ke klavíru a brzy jsem si uvědomila, že jsem vlastně chtěla i zpívat. S věkem se člověk zbavuje představ, co by měl a neměl a pouští se do věcí, které mu dělají radost,“ svěřuje se Iva Kubelková.


První vystoupení a také natáčení písniček pro chystané album ukazují, že její zpěv a písně laděné do jazzu a podložené vlastními prožitky, budou dělat radost i jiným.

Potvrzuje to i mistr zvuku Jan Seibt, který Ivu v hudebním studiu Macac Českého rozhlas Sever natáčel. Pár písní z jejího alba si můžete poslechnout z přiloženého audiozáznamu celého rozhovoru. Pohodu u poslechu vám přeje Český rozhlas Sever!

Spustit audio