Host: Pavel Winter, sommelier a aquasommelier
2. srpen 2020
Jak těžké je spárovat pokrmy a nápoje pro konkrétního hosta? Co všechno ovlivňuje, jestli host odchází z restaurace spokojený?
Patří na stůl v restauraci slánka a pepřenka? Jaké chutě vody rozeznává aquasommelier? Jak chuť vody ovlivňují bublinky? Existují vedle vinných i vodní lístky a degustace? Čeho si všímá Pavel Winter při návštěvě restaurace? Moderuje Zbigniew Czendlik.
Nejposlouchanější
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor


Zmizelá osada
Dramatický příběh viny a trestu odehrávající se v hlubokých lesích nenávratně zmizelé staré Šumavy, několik let po ničivém polomu z roku 1870.