Herci Barbora Munzarová a Martin Trnavský jsou Na větvi s Halinou

12. listopad 2017

Český rozhlas Hradec Králové uvádí talkshow Haliny Pawlowské a jejích hostů "Na větvi s Halinou". Každé druhé pondělí v měsíci v přímém přenosu ze sálu Romantika Spa Resortu Tree od Life (Strom života) Lázní Bělohrad, vždy od 18. hodin. V pondělí 13. listopadu 2017 byli hosty pořadu herci Barbora Munzarová a Martin Trnavský.

Rodiči Barbory Munzarové jsou herci Luděk Munzar a Jana Hlaváčová. Má o osm let starší sestru Terezu.

V dětství Bára hodně sportovala, a proto po gymnáziu chtěla studovat Fakultu tělesné výchovy a sportu. Jako druhou školu si vybrala DAMU, přestože neměla zatím s herectvím žádné zkušenosti a rodiče ji od této dráhy spíše odrazovali. Nicméně byla přijata a tím bylo o budoucnosti rozhodnuto.

Po škole dostala angažmá v Divadle Josefa Kajetána Tyla v Plzni, kde před lety začínala i její maminka. Působila tam pět sezón a hrála i tak stěžejní role jako je Desdemona nebo Maryša. Vystupovala i v operetách, za hlavní roli muzikálu Holka nebo kluk, který napsal Antonín Procházka na motivy stejnojmenného filmu s Adinou Mandlovou, byla dokonce v nejužší nominaci na cenu Thálie.

V roce 1999 dostala nabídku angažmá v Divadle na Vinohradech a přijala je.

Na televizních obrazovkách jste mohli Báru vidět například v seriálech Místo nahoře a Pojišťovna štěstí nebo v televizním filmu Vůně vanilky.Od roku 2008 hraje v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2,kde hraje doktorku Pavlu Barnovou. Svůj hlas v dabingu propůjčila například rybce Dory z animovaného filmu Hledá se Nemo. Účinkovala na Letních shakespearovských slavnostech.

Halina Pawlowská se podepisuje na stěnu v radiokavárně Českého rozhlasu Hradec Králové

Martin Trnavský je především divadelní herec. Dosud jsme ho mohli vidět v několika inscenacích (hlavně brněnští diváci). Zahrál si v televizním filmu Požírač medvědů (1996) a v seriálu Četnické humoresky (2003).

Ve filmovém snímku Roberta Sedláčka Pravidla lži si Martin Trnavský zahrál jednu z hlavních rolí, psychoterapeuta.

Také se objevil v seriálu Světla pasáže. Ztvárňuje v něm JUDr. Egona Rajtra. "Upřímně se vám přiznám, že jsem dlouho odmítal různé nabízené role. Ale režisér Jaromír Polišenský je pro mne zárukou, že to je dobrá práce," svěřil se.

Martin Trnavský také říká: "Herectví je velmi očisťující pro emotivního člověka, jako jsem třeba já, který potřebuje vstřebané věci ventilovat. Baví mě pozorovat a mít názor. Nejsem jen zaměstnanec divadla, rovnou se ho snažím vytvářet."

V talkshow "S Halinou na větvi" přivítá vždy Halina Pawlowská dva hosty. Součástí pořadu bude také živý hudební doprovod.

Vstupenky je možné si zamluvit v recepci hotelu Tree od Life Lázní Bělohrad na telefonu 493 767 100.

Zažijte neopakovatelnou atmosféru přímo v sále spolu s námi. Těšíme se na vás u rozhlasového přijímače nebo přímo v Lázních Bělohrad.


Zvětšit mapu

autor: baj
Spustit audio