Herci a moderátoři Adéla Gondíková a Petr Vacek jsou Na větvi s Halinou

15. červen 2020

Adéla Gondíková a Petr Vacek jsou hosty pořadu Českého rozhlasu Na větvi s Halinou.  Talkshow Haliny Pawlowské se vysílá pravidelně v přímém přenosu z Lázní Bělohrad. (repríza z roku 2019)

Herečka a moderátorka Adéla Gondíková studovala Pražskou konzervatoř, obor hudebně-dramatický. Moderovala v mnoha rádiích a také působila v Divadle Na Fidlovačce.

Po četných zkušenostech v rádiích a divadlech se do diváckého podvědomí dostala taky díky moderování zábavných pořadů, které často uvádí spolu se svým bratrem Daliborem Gondíkem (Rady ptáka Loskutáka, Snídaně s Novou, Go Go Šou a Kolotoč).

Po moderátorském maratonu na ni čekala role v seriálu, tím se stala ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ.

Petr Vacek

Petr Vacek absolvoval přírodovědné gymnázium Botičská v Praze a v roce 1987 dokončil studia na DAMU, hrál v divadle Vítězného Února v Hradci Králové, v roce 1988 začal hrát ve Studiu Ypsilon.

Nejznámější z filmu Amerika a seriálu Ulice. Moderuje dětský pořad Pomáhejme si na České televizi a s Martinem Dejdarem moderoval pořad Na vlastní nebezpečí.

Moderuje také Klub Rádia Junior na Dvojce Českého rozhlasu a Rádiu Junior.

Je členem Rady Greenpeace ČR a pěveckého souboru Mišpacha. Pomáhá také sdružení Letní dům, které pečuje o děti v dětských domovech, a podílí se na projektu „Život nanečisto“, který má pomoci dětem z dětských domovů připravit se na normální samostatný život.

Petr Vacek, moderátor

Věnuje se celé řadě dalších aktivit, mezi něž patří i překladatelství a tlumočnictví z angličtiny.

Příležitostně se věnuje také divadelní režii a literární tvorbě. Zdramatizoval a pro divadlo upravil například román Ladislava Fukse Myši Nathalie Moshaberové, v divadle Bijásek pohostinsky režíroval vlastní adaptaci Dona Quijota.

Do jeho filmografie patří mimo jiné snímky jako Mazaný Filip, Vyhnání z ráje, Eliška má ráda divočinu, Učitel tance, Saturnin, Amerika nebo Kamarád do deště 2.

„Vždycky si říkám, že bych potřeboval víc životů,“ směje se herec a moderátor Petr Vacek.

Halina Pawlowská

Spisovatelka, scenáristka, publicistka, vydavatelka, moderátorka Halina Pawlowská má jedinečný dar dělat z chyb přednosti a pohotově reagovat na poptávku trhu. Své kypré půvaby a šarm umocňuje nezaměnitelným humorem a odzbrojující sebeironií, pro kterou ji ženy milují a muži obdivují.

V talkshow Na větvi s Halinou přivítá vždy Halina Pawlowská dva hosty. Součástí pořadu bude také živý hudební doprovod.

Zažijte neopakovatelnou atmosféru přímo v sále spolu s námi. Těšíme se na vás u rozhlasového přijímače nebo přímo v Lázních Bělohrad.


Zvětšit mapu

autoři: Halina Pawlowská , baj
Spustit audio

Související