Hajajafón. Martha Issová, Robert Mikluš, Veronika Kubařová a další čtou Hajaju živě

18. září 2022

V pohádkách Tomáše Ráliše ožívají předměty, které se vypořádávají se svými strachy a starostmi: gramofonová deska se bojí jehly, pyšný míč se nafukuje, budíku se nedaří probudit zakletou princeznu a uspávací droid se snaží neusnout. Po sedm večerů čtou jednotlivé příběhy živě ve vysílání herci a herečky. Jak se poperou s jednotlivými zvuky, kdy se deska zadrhává, budík naléhavě zvoní a třeba fotbalový míč zní jinak něž basketbalový? Poslechněte si.

Hajaju živě vysílá Český rozhlas Dvojka ve spolupráci s Rádiem Junior. První díl uslyšíte v pondělí 12. září mimořádně už od 19:45 a pak celý týden ve stejný čas.

Na webu a sociálních sítích Rádia Junior najdete videozáznam každé četby spolu s rozhovory s jednotlivými herci.

Čtou postupně: Klára Suchá (1. Hajajafón), Václav Marhold (2. Hops a Kul), Martha Issová (3. Jehlenka a To, co by těšilo), Dan Kranich (4. Budík-k-ničemu), Pavel Tesař (5. Kouzelný dědeček), Veronika Kubařová (6. Pří š-š-Š-š-ští stanice Hajajov) a Robert Mikluš (7. Hajejspin 205 aneb Čipera a Hbit)
Napsal: Tomáš Ráliš
Dramaturgie: Lenka Veverková
Režie: Tomáš Ráliš
Premiéra: 12. 9. 2022

Hledáte čtené pohádky na dobrou noc zdarma? Poslouchejte živě ve vysílání Českého rozhlasu Dvojky anebo pak zdarma na jejím webu. Stránka Hry a četba nabízí mluvené slovo a audiopohádky zdarma on-line ještě týden po odvysílání. Audioknihy nejde stáhnout. Některé tituly najdete v prodeji na CD nebo ke stažení v mp3 na webu Radioteka.cz. Další audioknihy zdarma najdete i jako podcast na portálu mujRozhlas.

autor: Tvůrčí skupina Drama a literatura
Spustit audio

Související