František Hodač, reflexní terapeut

7. říjen 2013

Hostem pondělní poradny byl reflexní terapeut František Hodač. Tentokrát jsme se zaměřili na univerzální bod C. Název C proto, že souvisí s centrální nervovou soustavou. Jeho stlačování pomáhá od bolesti hlavy, zad, nevolnosti, zkrátka od problémů nervového původu.

Bod C najdeme na několika místech na těle – v blízkosti pupku, na uchu, na vnějším kotníku levé nohy a na záprstní kosti prsteníčku levé ruky.

Dobrý den pane Hodači,
prosím Vás, poradil byste mi něco na zlepšení zažívání, jsem 15 let po
operaci žlučníku, jím celkem dietně a menší porce, sono vyšetření je
v pořádku, ale občas mě zlobí žaludek.
Děkuji Vám mnohokrát a přeji hezký den. Blanka H.
Dobrý den,
berte vlaštovičníkovou tinkturu v potenci D3 v množství 3 x 30 kapek...pomůžete žlučníku a játrům. Také rademacherova tinktura pomáhá celému zažívání 3 x 15 kapek,
bylinka zeměžluč,
mačkejte reflexní bod žlučníku na levé ruce v oblasti mezi záprstní kůstkou malíčku a prsteníku, mačkat směrem ven z ruky, tedy malíkovou kost.
Přeji zdravíčko.

Dobrý den, pane Hodači,
poslouchala jsem dnešní povídání o bodu C. Našla jsem ho (doufám) na břiše. Nijak extra mě nebolel, ale nyní mě bolí celé břicho (spíše podbřišek) - znamená to, že mám někde tam starost, či jsem špatně mačkala.
Děkuji a srdečně zdravím

Dobrý den
předpokládám, že jste si mačkáním na chybném místě jen podráždila oblast břicha, pohlaďte si bříško pravotočivým pohybem,
pomůže mačkání bodu C na ruce,
reflexní terapií si nemůžete ublížit.
Mějte se fajn, František


Spustit audio