Expedice Z101 – ohlédnutí za rokem 2022 a plány do roku příštího

31. prosinec 2022

V poslední reportáži Expedice Z101 v roce 2022 se tentokrát dočkáme ohlédnutí za tím, co stěžejního potkalo cestovatele uplynulém roce. Ale budeme už také společně vyhlížet rok 2023. Co v něm asi Expedici čeká?

A přidáváme i osobní komentář a novoroční přání cestovatelů Lindy a Tomáše:

Máme za sebou další rok na cestě, který byl opět jiný, než se na jeho počátku zdálo. Co byly nejvýznamnější momenty uplynulých 365 dní?
Za prvé ostrovní etapa, která byla plánována na tři týdny a nakonec trvala čtvrt roku, za druhé to byla válka na Ukrajině, která nás zastihla přesně v den, kdy jsme zahájili ostrovní etapu, za třetí se podařilo vydat knihu, která je přesně o 80 stran delší, než bylo zamýšleno, za čtvrté Tomáš zvládl zkoušky PPL z devíti okruhů na první pokus, čímž překvapil zkoušející i sebe. A konečně to byl první celý rok bez Miroslava Zikmunda, který nás však doprovází na každém kroku.
Všem našim posluchačům Českého rozhlasu Zlín děkujeme za to, že s námi při všech těchto momentech byli a věříme, že nám zachovají přízeň i v roce následujícím. Díky za vše!

Linda a Tomáš

Dobrodruh Tomáš Vaňourek jede ve stopách cestovatelů Hanzelky a Zikmunda

Expedice Z101

Vše o cestě Expedice Z101 najdete na rozhl.as/ExpediceZ101, všechny reportáže si můžete pustit i v podcastových aplikacích mujRozhlas, Spotify, Google Podcast nebo Apple iTunes.

Spustit audio

Související