EXKLUZIVNĚ NA WEBU ČRo 2 - PRAHA

30. leden 2010

Od února 2010, resp. poprvé od posledního lednového víkendu (30.1.- 31.1.), najdou návštěvníci internetových stránek Českého rozhlasu 2 - Praha EXKLUZIVNĚ, a to v našem Rádiu na přání, rozhlasové hry (ne 20:05), četby na pokračování (po - pá 22:05), pohádky skřítka Hajaji (denně 19:00), sobotní Hry pro děti a jejich rodiče (so 13:05) nebo Nedělní pohádky (ne 13:05)!!! Tyto pořady jsou zde publikovány ale pouze ve streamu, tedy pouze k poslechu (!), a pouze na dobu jednoho týdne!!! Vyhověli jsme tak vašim četným prosbám a žádostem. Stále ale nemůžeme pořady nabízet "ke stažení", tedy k "download"(!) nebo na dobu delší než jeden týden. Jsou totiž chráněny autorským zákonem. Pevně věříme, že tuto novou službu přivítáte! VÁŠ ČESKÝ ROZHLAS 2 - PRAHA RÁDIO NA VLNĚ POHODY

Od února je novinkou i vkládání víkendových tzv. titulkových pořadů stanice do Rádia na přání, a to do hodiny po odvysílání. Pokud vám tak např. "utekl" začátek pořadu, můžete po odvysílání kliknout na náš audioarchiv.
Napište nám, zda jste se službou spokojeni ... Váš názor nás velmi zajímá. E-mail je ZDE.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.