Dvojka má stále více posluchačů! Děkujeme, že nás posloucháte

12. květen 2021

Stanice Český rozhlas Dvojka si získává stále nové posluchače. Ukázal to výzkum Radioprojekt, který měří poslechovosti rádií v České republice. „Je to obrovský úspěch. Poslechovost Dvojky je nejlepší za posledních pět let a vzrůstá nepřetržitě už od podzimu 2018,“ uvádí šéfredaktor Dvojky Ondřej Nováček. 

Výsledky výzkumu poslechovosti rádií v České republice Radioprojekt za posledních šest měsíců potvrdily rostoucí zájem o vysílání stanic Českého rozhlasu. Dvojce roste poslechovost kontinuálně od podzimu 2018.

Mgr. Ondřej Nováček

Čtyři hodiny denně s Dvojkou

Podle nejnovějšího výzkumu Radioprojektu v posledním půlroce poslouchalo Dvojku každý týden 610 tisíc lidí (nárůst o 31 tisíc) a každý den 366 tisíc (nárůst o 22 tisíc).

Posluchači strávili poslechem Dvojky průměrně 248 minut (více než 4 hodiny), tedy o 39 minut delší dobu než minule. „Podíl na trhu Dvojky dosáhl rekordních 6,6 %, což je vůbec nejlepší číslo v historii Radioprojektu,“ komentuje výsledky šéfredaktor Dvojky Ondřej Nováček.

autor: Český rozhlas Dvojka
Spustit audio

Související

  • Blízká setkání

    Tereza Kostková a Adéla Gondíková vedou rozhovory s hosty, které znáte, anebo které stojí za to poznat. 

  • Jak to vidí...

    Aktuální názory a komentáře nezávislých osobností na dění kolem nás.

  • Meteor

    Vědecko-populární reportáže, rozhovory a dokumenty pro všechny. K poslechu živě na Dvojce, Pohodě, na webu a v aplikaci mujRozhlas.cz.