Devět let Kloppa v Liverpoolu byla neuvěřitelná jízda. Fanoušky to muselo bavit, říká Minha

V pátek fanoušky Premier League a především příznivce Liverpoolu šokovalo jedno velké oznámení. Po sezoně na střídačce „The Reds“ totiž skončí trenér Jürgen Klopp. „Důležité pro fanoušky Liverpoolu je to, že Klopp řekl, že nikde jinde v Anglii trénovat nebude,“ vysvětluje Jan Pěruška. Společně s Martinem Minhou v pořadu S mikrofonem do Anglie přemýšlí o možných nástupcích německého stratéga. Co přinesly víkendové zápasy 4, kola FA Cupu? Co nabídlo lednové přestupové okno?

Schopnost Erika ten Haga vyžadovat od svého týmu disciplínu a vysoké standardy bude znovu pod drobnohledem, píše server The Athletic, který jako první upozornil na vážný disciplinární problém Marcuse Rashforda. V pátek se omluvil z tréninku kvůli údajné nemoci, ale jen pár hodin předtím byl spatřen v nočním klubu v severoirském Belfastu.

United měli být informováni, že Rashford odcestuje do Belfastu ve středu. Že ale ještě následující večer bude do ranních hodin znovu „na tahu“, o tom se anglický klub údajně dozvěděl až z médií. Co si o tom myslí Minha s Pěruškou?

Co prohlásil trenér konkurenčního Manchesteru City po oznámení plánovaného konce Kloppa v Liverpoolu? Jaké ohlasy překvapivé rozhodnutí zkušeného fotbalového stratéga to vzbudilo v Anglii? Poslechněte si další díl pořadu o anglickém fotbale.

Spustit audio

Související