David Laňka: Vítejte v pekle

2. prosinec 2018

Pohádka pro všechny malé zlobily a zlobilky se odehrává v pekle. Do příběhu malých čertíků ale zasáhne, kromě dětí, i všemocný Pánbůh. Poslouchejte do neděle 9. prosince 2018.

Malí rohatí neposedové nejdřív odčarují všem čertům ocasy a nakonec vypustí všechny lidi z hříchárny. Za trest jsou posláni na svět, aby uprchlé hříšníky pochytali a přivedli zpět do pekla. Jenže Albert s Norbertem se na zemi seznámí s Fífou, Valentýnkou a Florentýnkou.

Děti čertíkům ukáží, že na světě je docela pěkně a že lidi nejsou tak zlí, jak se učí v pekelné škole. Albert s Norbertem se proto rozhodnou, že svůj úkol vyřeší úplně jinak, než po nich chce Lucifer. Budou v pekle pochváleni?

Web Hry a četba nabízí mluvené slovo a čtené pohádky na dobrou noc zdarma on-line (ještě týden po odvysílání). Audioknihy nejde stáhnout.

Účinkují: František Němec, Otakar Brousek, Matěj Převrátil, Filip Antonio Kubíček, Jiří Dvořák, Lenka Vlasáková, Jiří Klem, Naďa Konvalinková, Jan Köhler, Jana Doležalová-Franková, Sebastian Baalbaki, OndřejSvejkovský, Alžběta Volhejnová, Viktorie Hrachovcová, Ctirad Götz, Michaela Skalníková, David Míšek, Jakub Šestořád, Jiří Knot.
Hudba:
David Hlaváč
Režie:
Markéta Jahodová
Dramaturgie:
Zuzana Vojtíšková
Natočeno v roce 2014.

Spustit audio