Další zápis Aleše Cibulky do rozhlasové knihy rekordů

28. únor 2015

V sobotu 28. února moderátor Aleš Cibulka odvysílal v přímém přenosu svůj 400. díl pořadu Tobogan. Nedávno přitom s celkovým 1000. dílem vyprodal pražskou Lucernu.

V sobotu 28. února odvysílal svůj 400. Tobogan v roli moderátora. Taková událost se samozřejmě neobešla bez oslavy s významnými hosty.

Tím hlavním byla herečka Blanka Bohdanová. Mezi gratulanty nechyběl Stanislav Zindulka, režisérka Lída Engelová nebo její syn, fotograf, Vlado Bohdan s manželkou, spisovatelkou, Zuzanou Maléřovou.

Navázalo se i na 1000. Tobogan z Lucerny, kde byla poprvé představena „Síň Slámy“ jakožto nejvyšší ocenění Toboganu. Vedle Hany Maciuchové, Miroslava Donutila, Vilmy Cibulkové, Luďka Munzara nebo třeba Lucie Bílé se jejími dalšími členy v sobotu stali právě Blanka Bohdanová, Stanislav Zindulka a dlouholetá režisérka Toboganu Yvona Žertová.

Velkým překvapením pro Aleše Cibulku pak bylo, když ho šéfredaktor Českého rozhlasu Dvojky Miroslav Dittrich a šéfproducentka Centra výroby Naďa Mečířová osobně uvedli také mezi hvězdnou sestavu toboganových celebrit.

„Většinou jsem zvyklý, že na své hosty chystám v Toboganu překvapení já. Tentokrát to bylo naopak a já téměř celou hodinu nevycházel z údivu,“ svěřil se Aleš Cibulka.

„K 400. přímému přenosu mi díky toboganovým kolegyním poděkovali přímo z Nebe Nataša Gollová i Hugo Haas a ještě celou tu dobu seděla vedle mě úžasná Blanka Bohdanová. Co víc si přát? Už se těším na pětistovku.“

Oslava pokračovala i po skončení přímého přenosu. Od 13:00 hodin čekal na diváky program, se kterým Aleš Cibulka společně s kapelou Blue Star Václava Marka už druhým rokem úspěšně křižuje republiku. Ani o záznam z této akce nebudou posluchači Českého rozhlasu ochuzeni.

Záznamy ostatních Toboganů najdete v iRadiu.

autor: Jakub Hritz
Spustit audio