Chtěl jsem být slavný, ale pak mi to začalo vadit, vzpomíná na SuperStar Michael Foret

26. říjen 2021

Před lety získal 6. místo v hudební soutěži SuperStar. Ale co se dělo pak? Jak moc těžké je udržet se na hudebním výsluní, když už člověk nemá podporu televizní show?

Zpěvák Michael Foret uspěl ve druhém ročníku SuperStar mezi téměř deseti tisíci soutěžících. Umístil se na šestém místě. Dodnes to považuje za obrovský úspěch. Soutěžení v SuperStar ale vůbec nebylo jednoduché. I o tom si povídal s moderátorkou Janou Rychterovou.

Vždy chtěl být slavný

O hudební dráze snil už od dětství. Trénoval zpěv i přesto, že mu okolí říkalo, že to nemá cenu. Bavilo ho číst knížky o velkých hvězdách a věděl, že to není lehká cesta. I proto se přihlásil do soutěže.

Michael Foret

„Vždycky jsem chtěl být zpěvák a chtěl jsem být slavný. Ale když jsem najednou byl, tak mi to začalo vadit. Všichni byli venku a já jsem musel být sám v jednom pokoji v hotelu a učit se písničku. V sedmnácti letech to bylo strašně těžké“, hodnotí účinkování v populární soutěži.

Přezdívka mu přinesla štěstí

Následovala úspěšná hudební kariéra. Michael hrál v několika českých muzikálech a filmech. Dnes si říká Mikael. Je to jeho přezdívka i název projektu. A tohle jméno mu i přineslo štěstí.

„Náhodou jsem napsal anglickou písničku, poslal jsem ji do rádií a schválně jsem nenapsal, že jsem to já. A další týden už to hrály čtyři z pěti velkých stanic. Najednou jsem se v tom cítil dobře,“ usmívá se Michael.

Co plánuje do budoucna? A jaké všetečné dotazy mu položili posluchači Rádia Junior? Poslechněte si rozhovor a dozvíte se to.

Klub Rádia Junior vysíláme každý den v 19:00. Nenechte si ujít rozhovory se zajímavými hosty >>

Nalaďte si vysílání Rádia Junior online >>

autoři: Jana Rychterová , kpe
Spustit audio

Související