Český svaz chovatelů má vlastní zverimex. Vybrané zboží uspokojí i ty nejnáročnější

30. květen 2023

Zverimex a já není jen prodejnou s nabídkou krmiv a dalších potřeb pro zvířata. Je to společný projekt Českého svazu chovatelů a společnosti Ergotep v Proseči na Chrudimsku.

„Český svaz chovatelů vytvořil recepturu vlastních krmiv pro drůbež, králíky, morčata, holuby a exotické ptactvo. Ale nevěděl přesně, jak kvalitní zboží pro chovatele distribuovat. A to byla příležitost pro nás. Managment naší firmy Ergotep totiž patří do skupiny významných chovatelů a propagátorů českých plemen. S distribucí máme bohaté zkušenosti, proto jsme se rozhodli svazu pomoci,“ vysvětluje záměr Milan Resl.

Pro kvalitní chovy kvalitní krmivo

Zverimex a já má hlavní sídlo v Proseči na Chrudimsku. Tam si přijdou na své i malí chovatelé, mohou si koupit krmení pro jednoho králíčka. Hlavním cílem projektu je ale uspokojit chovatele, kteří vyžadují pro své chovy kvalitní krmivo.

„Na startu projektu jsme se domluvili se s odborníky z Českého svazu chovatelů a oni nám vytipovali dodavatele a krmivo, které je vhodné právě pro jejich specializované chovy,“ informuje Resl.

„Zverimex a já je oficiálním partnerem a e-shopem Českého svazu chovatelů, osmdesát pět procent dodavatelů je českých,“ říká Milan Resl a dodává, že od června budou rozesílat nejen krmivo a další potřeby pro chovatele, ale i vzdělávací příručky a odbornou literaturu.

Poslechněte si v Hobby magazínu.

Spustit audio