Český rozhlas Pohoda uvádí splněný sen Karla Gotta – pořad Zpátky si dám tenhle film

5. leden 2023

Hudebním pořadem Zpátky si dám tenhle film si Karel Gott splnil sen. Stal se z něj totiž rozhlasový diskžokej. Český rozhlas Pohoda má tu čest ozdobit své vysílání autorským pořadem legendy české popmusic a jak sami posluchači uslyší také talentovaným moderátorem.

Čtěte také

Zlatý slavík Karel Gott hovoří o nezapomenutelných setkáních s hvězdami světového hudebního nebe a vybírá šlágry a melodie svého srdce. Kromě svých nahrávek také písničky svých velkých vzorů a celoživotních hudebních lásek. Jeho autorská, bezmála hodinová diskotéka, nabízí paletu nejrůznějších hudebních žánrů a stylů.

Karel Gott si pouští zpátky film svého hudebního života, tedy jakýsi soundtrack své závratné hudební kariéry, týden co týden. A jistě by si přál: abyste byli při tom. Protože stejně jako jeho hudební kariéra, by i jeho „hudební ohlédnutí“ bez posluchačů ztrácelo smysl.

Pořad se vysílal od února 2011 do konce června 2015. Za čtyři a půl roku vzniklo 223 hodinových dílů. A posluchači Českého rozhlasu Pohoda mají možnost celý výjimečný seriál, na kterém se autorsky podíleli někdejší tajemník Karla Gotta Jan Adam a také legendární rozhlasový moderátor Miloš Skalka, znovu slyšet.

Poslechněte si pořad Karel Gott – Zpátky si dám tenhle film každý pátek ve 14 a v neděli 8 hodin ráno ve vysílání Českého rozhlasu Pohoda.

Takto zval Karel Gott posluchače Českého rozhlasu Dvojka na premiérová vysílání svého pořadu v roce 2011.

Spustit audio

Související