Český rozhlas Pohoda nasadil do vysílání Hlas pro tento den

23. březen 2022

Ve vysílání nejnovější digitální stanice Českého rozhlasu mohou posluchači nově slyšet Hlas pro tento den. O tomto bloku informuje okruh určený zejména posluchačům v seniorním věku i na svém webu. „Představujeme vám ty nejzajímavější a nejkrásnější hlasy ptačí říše,“ láká na novinku portál stanice.

Obsáhlý archiv řazený abecedně najdou zájemci na webu Českého rozhlasu. Uživatel si tu může filtrovat hlasy ptačí říše podle doby výskytu, prostředí, velikosti nebo třeba vědeckého zařazení. S formátem Volání jara uspělo již v minulosti českobudějovické studio Českého rozhlasu. Seriál s více než padesátkou dílů může poslouchat prostřednictvím audio portálu mujRozhlas. Stanice ho tehdy vysílala při příležitosti svého 75. výročí.

Český rozhlas v nedávné době zpřístupnil svým posluchačům na portálu mujRozhlas kategorii Slow Radio. V něm je aktuálně k dispozici čtrnáct témat, jako je například Svítání v Mnichovicích, Táborák v Kersku, Zimní procházka a další. Stanici Pohoda můžete poslouchat spolu s dalšími okruhy Českého rozhlasu jako součást multiplexu ČRo DAB+, k dispozici je i v DVB-T2 multiplexu 21 a pochopitelně i online včetně portálu mujRozhlas.

autor: lukpo
Spustit audio

Související