Bon Appétit: Cidre

8. září 2011

V pravidelném pořadu Bon Appetit se tentokrát podíváme do Bretaně a alespoň pomyslně ochutnáme cidre, což je alkoholický jablečný mošt, typický pro Bretaň a Normandii.

Zamíříme na malou rodinnou farmičku, kterou byste asi jen tak nenašli, protože leží uprostřed sadů, trochu stranou lidské civilizace. S velkými obtížemi ji hledal i Jan Šmíd, který nakonec cidre, čti sidr, přece jen ochutnal...

autor: jšm

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.