Bon Appétit - 3. díl: Edouard Loubet

19. červenec 2011

Musí se vynikající šéfkuchař už od mládí zajímat o kuchyni, anebo stačí, když k ní přičichne až v pozdějším věku? Jeden z nejznámějších francouzských šéfkuchařů potvrzuje spíše to druhé pravidlo. Jeho nádherná restaurace, kam se dnes v seriálu Bon Apetit podíváme, leží jen kousek od domu spisovatele Petera Maylea. Je to ta opravdová Provence.

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.