Badatel Milan Knob: Mé přání? Ať už se UFO konečně všem ukáže.

6. listopad 2013

Zapomeňte na obraz mimozemšťana jako na zeleného mužíka s anténami na hlavě. Mimozemských civilizací je nepřeberné množství, co „rasa“, to jiná podoba. Host dopoledního Tandemu Terezy Stýblové, badatel Milan Knob ví, o čem mluví. UFO prý viděl, vyfotografoval, mimozemšťané ho dokonce chtěli unést.

„Povoláním jsem dělník, takže nic nadpřirozeného, ale nevysvětlitelné jevy mne lákaly odmalička. Nejdřív jsem zhltl verneovky, a pak mě začalo zajímat spíš to, co se děje nad Zemí, ne pod mořem,“ říká chotěbořský badatel.

Milan Knob je přesvědčený o tom, že v galaxii nejsme sami: „Na to je vesmír příliš velký, abychom tu byli jenom my.“ Z roku 1993 má podle svého vlastního vysvětlení osobní zkušenost s UFO. Chtěli ho prý unést.

„Bylo to v létě, s manželkou jsme spali, a měli jsme otevřené okno. Najednou mne probudilo prudké světlo za oknem. Chtěl jsem se otočit na manželku, ale nešlo to. Pak jsem se vznesl ke stropu, otočil jsem se, a jako by mne něco vtahovalo ven. Nepamatuji se, jestli jsem byl uvnitř korábu, ale říkal jsem si, co se stane, když spadnu. Bydlíme totiž ve čtvrtém poschodí. Tak jsem začal křičet a protestovat, nakonec mne pustili,“ vzpomíná Milan Knob na svůj noční zážitek.

Nejdříve si myslel, že to byl sen, ale když se potkal s lidmi s velmi podobným zážitkem, změnil názor. Proč by nás ale mimozemšťané chtěli unést?

„Kvůli získání informací, kvůli lékařským experimentům,“ myslí si záhadolog. Jak UFO vlastně vypadá?

„Nevím, proč jsou mimozemšťané ve filmech zelení a s anténkami. Můj kamarád navíc loni UFO vyfotil, a mělo šedou barvu a velkou hlavu. Těch ras je tolik, a každá vypadá jinak. Vědci navíc prokázali, že část naší DNA pochází z mimozemské civilizace. Takže klidně mohou vypadat jako my,“ vysvětluje Milan Knob.

Potkáme se s mimozemšťany do roku 2023? Knob neváhá s odpovědí: „Mé přání je, ať se UFO už konečně ukáže. Ať máme jasno.“

Spustit audio