Babyboom necháváme zatím na jiných. Žijeme hodně pro sebe, odtajňuje svoje soukromí Tereza Kerndlová

19. prosinec 2020

Známou se stala díky dívčí kapele Black Milk. „Seskupení vzniklo jako velká náhoda. Já měla v té době úplně jiné plány, ale přišlo mi to jako zajímavé spojení,“ vzpomíná.

„Moc mě to naučilo. Když jsem vstoupila do kapely, bylo mi čtrnáct let. Každá z nás šla nakonec svojí cestou a je to dobře,“ dodává.

Ke svým úspěchům dodává: „Vážím si toho, že jsem se dokázala na scéně udržet. Vydala jsem pět alb, úspěšné klipy, a kdyby nebyla doba taková, jaká je, tak bych cestovala, vystupovala. Netlačím na pilu, mám svoje tempo, nevydávám toho tolik, spíš mi na tom, co vyjde, záleží.“

Jsme šťastní

Tereza Kerndlová žije už dlouho se svým manažerem a životním partnerem v jedné osobě. „Letos o Vánocích to bude už 17 let, co jsme spolu. Jsme s Rendou moc šťastní a klape nám to. Dokážeme spolu pracovat i trávit volný čas. Je pro mě neskutečnou oporou. Žijeme hodně pro sebe a zatím babyboom necháváme na jiných,“ odpovídá upřímně zpěvačka na dotaz ohledně miminka.

Co říká současné době?

„Čekám, co bude. Až se všechno vrátí do starých kolejí, dokončíme skladby, budeme koncertovat a potkávat se s fanoušky. Dost mi to schází.“ K nadcházejícím Vánocům doplnila: „Miluju Vánoce. Doufám, že budou poklidné a budeme věřit v lepší zítřky,“ uzavírá Tereza Kerndlová.

Spustit audio

Související