Alena u Jolany nebo Jolana u Aleny?

27. prosinec 2014

Tentokrát si Jolana Voldánová jako dalšího hosta pozvala v sobotu 27. prosince 2014 po 18 hodině kolegyni.

Od ledna už nebude Alena Zárybnická jen meteoroložkou České televize. Stane se členkou týmu moderátorů Českého rozhlasu Pardubice. Pro Alenu Zárybnickou je moderování Záletů další velkou výzvou. Zálety Aleny Zárybnické uslyší posluchači Českého rozhlasu Pardubice od 4. ledna každou neděli po deváté hodině dopolední.

Narodila se 5. prosince 1969 V Praze. Po gymnáziu vystudovala meteorologii a ochranu životního prostředí na Matematicko-fyzikální fakultě UK. Od roku 1998 nastálo předpovídá počasí v České televizi, moderovala magazín Sama doma, točí o létání pro redakci sportu ČT. Má syna Vítka.

Alena Zárybnická

Alena Zárybnická má radost z každé drobnosti, která se jí povede. A jde po hlavě do všeho.

Trvalé bydliště má na východě Čech - v Krkonoších. Bydlí na kraji Špindlerova Mlýna. V centru si normální smrtelník pořídit bydlení nemůže. Trošku ji trápí pověst toho města coby ráje celebrit. Těm místům se vyhýbá. Ale žije ve Špindlu proto, že jinak se jí tam líbí. Tam lidi rozumí počasí daleko líp než ostatní.

Hostem Jolany Voldánové bude meteoroložka Alena Zárybnická a hostem Aleny Zárybnické bude Jolana Voldánová v sobotu 27. prosince 2014 po 18 hodině.

autoři: Jolana Voldánová , ZAR
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.