Videozáznam 1000. Toboganu z vyprodané Lucerny

11. srpen 2018

Na vlastní oči můžete vidět to, co vám v rozhlase ušlo. Scénář Tomáše Slámy k prvním Toboganům, slámobránu, kterou hosté vcházeli do Síně Slámy, anebo helmu s růžovými anděly Vladimíra Komárka.

V pražské Lucerně v sobotu 17. ledna 2015 se muselo kolem oběda několikrát rozsvěcet. Každý se chtěl přesvědčit, jak vypadá vyprodaný hlavní sál. Dokonce i Lucie Bílá.

Během vysílání několikrát zaznělo: „To mě mrzí, že to nevidíte!“ Například od Lucie Bílé: „Protože dnešní tunning se mi povedl. Fakt. To už není líčení...“

Podobně si posteskl i moderátor Aleše Cibulka, když si zkoušel helmu, kterou původně Vladimír Komárek daroval Tomáši Slámovi a teď ji jeho sourozenci darovali jemu a Toboganu jako putovní: „Když někdo vypadá jako blb, to je najednou potlesk v Lucerně.“

Už to nikoho mrzet nemusí! Klikněte na video!

Ve videu uvidíte všechny významné hosty: Hanu Maciuchovou, Evu Pilarovou, Vilmu Cibulkovou, Luďka Munzara, Miroslava Donutila, Petra Jablonského, Lucii Bílou s Petrem Maláskem i „otce Toboganu“ Ivana Rösslera se Sašou Veberovou a sourozence Tomáše Slámy.

Pořad provázel Moondance orchestra Martina Kumžáka. Hosté na jeviště přicházeli „Slámobránou“ a postupně vstoupili do „Síně Slámy“. V závěru přímého přenosu Aleše Cibulku překvapil generální ředitel Češkého rozhlasu Peter Duhan dortem a svíčkami. Kombinace ohně a slámy byla napínavá!

Jsou ale hosté, které si naopak lépe vychutnáte právě jen díky rozhlasu. Poslechněte si, co Toboganu vzkázal prezident Miloš Zeman, Václav Klaus nebo Karel Schwarzenberg.

Nesestříhaný audiozáznam najdete v iRadiu.

autor: rota